ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ CNC Router - CNC Plasma - CNC Laser (21)

Τα CNC μηχανήματα της εταιρίας Πιπερίδης ΑΒΕΤΕ είναι ελληνικής κατασκευής και χαρακτηρίζονται από τη στιβαρή κατασκευή τους και την απόλυτη ακρίβεια κατά τη χρήση τους.

Τα CNC ROUTER Piperidis είναι κατασκευασμένα για κοπή, χάραξη, 2D και 3D μπορούν να αποδώσουν με ευκολία και αξιοπιστία εφαρμογές σε μάρμαρο, γυαλί, πλέξι γκλας, αλουμίνιο, λαμαρίνα, ξύλο, PVC, φελιζόλ κ.α.
Η κίνηση γίνεται με stepper motors ή servo motors και ball screw ή γρανάζι.
Όλα τα μεταλλικά μέρη των μηχανημάτων είναι επεξεργασμένα και πλανισμένα για να προσφέρουν την απόλυτη ευθυγράμμιση κατά τη λειτουργία τους.
Ανάλογα με την έκδοση και τη χρήση του κάθε μοντέλου υπάρχει η δυνατότητα για αυτόματη αλλαγή εργαλείων, κεφαλή από 1 KW έως 20KW, προσθήκη τέταρτου άξονα και επιλογή από 4 διαφορετικά είδη πάγκου (αλουμινίου, ξύλινο, με βεντούζες ή vacuum).

Τα CNC PLASMA Piperidis είναι ελληνικά και κατασκευασμένα για απαιτητική εργασία με κύρια χρήση την κοπή περιμέτρων, κυκλικών, οβάλ, τετραγωνικών καθώς και εσωτερικών και εξωτερικών σε υλικά από μέταλλο, αλουμίνιο ή inox. Το μηχάνημα είναι ιδανικό για παραγωγή κομματιών διαφόρων σχεδίων και διάτρηση. Τα μηχανήματα διαθέτουν αυτόματο έλεγχο πυρσού και αναμονή στο τραπέζι για σύστημα εξαερισμού και διακρίνονται για τις γρήγορες κοπές με ακρίβεια και καθαρότητα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE 
CE